Alert in de horeca
Alert in een Horeca is een workshop waar horeca ondernemers en personeel tips krijgen van een integraal preventie expert. De doelstelling van de workshop is dat een ondernemer en/of een personeelslid in staat is een situatie die afwijkend is of verdacht overkomt in te schalen naar een procedure. 
 
Workshop buitengebied
 
De horeca ondernemers lopen met de integraal preventie expert (schouw) door hun werkgebied. Tijdens deze schouw legt de integraal preventie expert uit waarom een kwaadwillende uw werkgebied uitzoekt om zijn criminelen handelingen te verrichten. Enkele voorbeelden: auto inbraak, woninginbraak, dealen, fietsen diefstal, overval plegen/plannen, overlast veroorzaken.           
 
Alert in de horeca is niet alleen letten op uw uitgaansgebied......nee u leert preventief denken met vooruitziende blik. U krijgt preventie tips en leert gedragingen waardoor een kwaadwillende ontmoedigd kan worden en besluit om geen doorstart te maken.                 
 
In deze workshop zal men tips ontvangen wat te doen bij het constateren van afwijkend gedrag en hoe men het kan herkennen.                 
 
Spreek je iemand aan?
Als u besluit iemand aan te spreken wat is dan de beste manier? 
 
Behandeld in deze workshop wordt:
Wat zegt uw uitgaansgebied tegen een crimineel, overvaller,vandaal
Afspraken maken met buren
Wat is afwijkend gedrag?
Spreek ik iemand aan?
Geweldloze communicatie, hoe doe ik dat?
Waar baalt een crimineel, overvaller, vandaal van?
Wat vertel ik tegen hulpdiensten/signalement
Eigen veiligheid
Workshop overdekt winkelgebied
 
De horeca ondernemers lopen met de integraal preventie expert (schouw) door hun werkgebied zoals; winkelcentrum, vliegveld enzovoort. Tijdens deze schouw legt de integraal preventie expert uit waarom een kwaadwillende uw overdekt winkelgebied uitzoekt om zijn kwaadwillende handelingen te verrichten. Enkele voorbeelden: aanslag voorbereiden, inbraak, dealen,zakkenrollen, overval plegen/plannen, overlast veroorzaken.           
 
Alert in de horeca is niet alleen letten op uw uitgaansgebied......nee u leert preventief denken met vooruitziende blik. U krijgt preventie tips en leert gedragingen waardoor een kwaadwillende ontmoedigd kan worden en besluit geen doorstart te maken.                 
 
In deze workshop zal men tips ontvangen wat te doen bij het constateren van afwijkend gedrag en verdacht gedrag, hoe men het kan herkennen (profiling). Spreek je iemand aan?  Als u besluit iemand aan te spreken wat is dan de beste manier? 
Behandeld in deze workshop wordt:
Wat zegt uw uitgaansgebied tegen een crimineel, overvaller,vandaal
Afspraken maken met buren
Wat is afwijkend en verdacht gedrag? 
Profiling
Spreek ik iemand aan?
Hoe spreek ik iemand aan?
Geweldloze communicatie, hoe doe ik dat?
Wat ontmoedigd een kwaadwillende?
Wat vertel ik tegen hulpdiensten/signalement
Eigen veiligheid

Criminaliteitspreventie Nederland     mobiel 0626740959     vast 0181-633938     Kamer van koophandel 24356627