Alert in uw winkelgebied
Behandeld in deze workshop wordt:
Wat zegt uw winkelgebied tegen een kwaadwillende, overvaller of vandaal
Afspraken maken met buren
Wat is afwijkend gedrag?
Spreek ik iemand aan?
Geweldloze communicatie, hoe doe ik dat?
Wat werkt ontmoedigend?
Wat vertel ik tegen hulpdiensten/signalement
Eigen veiligheid
Alert in uw winkelgebied is een workshop waar ondernemers tips krijgt van een integraal preventie expert. De doelstelling zal zijn dat de ondernemers gaan denken en werken op een preventieve manier waar eigen veiligheid voorop staat.
 
De ondernemers lopen met de integraal preventie expert door het winkelgebied (schouw). Tijdens deze schouw legt de integraal preventie expert uit waarom een kwaadwillende uw winkelgebied uitzoekt om zijn handelingen te verrichten. Denk hierbij aan een overval plegen,auto inbraak, woning inbraak, overval plannen, fietsen diefstal, enzovoort.           
 
Alert in uw winkelgebied is niet alleen letten op uw werkomgeving......nee u leert preventief denken en werken. U krijgt preventie tips en leert gedragingen waardoor een kwaadwillende ontmoedigd kan worden en besluit om geen doorstart te maken.    
In deze workshop ontvangen tips, wat te doen bij het constateren van afwijkend gedrag en hoe men het kan herkennen. Spreek je iemand aan?
Als u besluit iemand aan te spreken, wat is dan de beste manier? 
 
 
 
 
Heeft u interesse of zijn er vragen, stuur ons een E-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bellen mag natuurlijk ook.

BEDANKT VOOR UW AANVRAAG, MET VRIENDELIJK GROET, CRIMINALITEITSPREVENTIE NEDERLAND.

Criminaliteitspreventie Nederland     mobiel 0626740959     vast 0181-633938     Kamer van koophandel 24356627