Gastdocent criminaliteitspreventie

Ervaringsdeskundige geeft tips aan leerlingen

Criminaliteitsprventie Nederland onderwijst als gast docent leerlingen van elk soort onderwijs. Alles over criminaliteit wordt besproken en uitgelegd hoe ermee om te gaan.
Doelgroep
Alle scholen of onderwijsinstellingen.
Werken met studenten is voor ons inspirerend en uitdagend. Wij leveren u graag een gastdocent, coach en of ervaringsdeskundige.  Studenten zijn blij met onze praktijkervaringen opgedaan in de criminele wereld. Studenten krijgen de kans gericht vragen te stellen en kennis te maken met de nieuwste inzichten en ontwikkelingen in de wereld van criminaliteit. De gastdocent draagt  bij aan een realistisch beeld over criminaliteit en wat gevolgen zijn als men in de criminele wereld stapt. Studenten krijgen de gelegenheid tot discussie, een dilemma wordt voorgelegd. Opnames worden getoond en in wordt gegaan wat criminaliteit is en wanneer deze vervaagd.
Werkwijze:
Na een intakegesprek met een contactpersoon wordt er een presentatie/workshop op maat gemaakt. Onderwerpen kunnen vanuit de school of onderwijsinstelling kunnen worden toegevoegd. De presentatie/workshop kan geven in groepsverband van maximaal 20 studenten of in theatervorm van maximaal 150 studenten. Duur maximaal 3 uur.
Geef hier een reactie wat je van de presentatie workshop vond........vast bedankt!
S. Meijers - on 27 May 2019
Was ontzettend leuk, we hebben erg gelachen, was geen saaie training, heel enthousiast instructeur.
Vragen over deze BTW vrije presentatie/workshop?  E-mail ons en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.