Mystery acteurs...... meemaken is een ervaring!

Mystery shopper die kennen we...........
Mystery shoplifter ook die is bekend.....
Mystery visiter... yep alom bekend........
Maar Mystery actor........... dat is nieuw!
 
Nieuw in Nederland en ontwikkeld bij Criminaliteitspreventie Nederland in samenwerking met studenten van de Toneelacademie In Maastricht.

Mystery actors

Wat is een mystery actor?
 
Een mystery actor is een man of vrouw in de rol van een kwaadwillend of hij/zij is slachtoffer geweest van een strafbaar feit.
 
Welke rol speelt een kwaadwillende mystery actor?
 
Deze speelt;
 
Een drugsdealer, is opdringerig,irritant en agressief.
 
Een zakkenroller, rolt geen portemonnee.... nee het slachtoffer word beloond met een kaartje gestopt in bijvoorbeeld zijn zak.
 
Een heler probeert goederen te slijten aan omstanders en gasten.
 
Een Zeeuwse babbelaar, deze probeert pincode's en persoonlijke gegevens los te peuteren bij de bezoekers. Hij/zij is opdringerig en stellig in het stellen van vragen met een vleugje charme.
 
Nico Eduard Parel de wijkagent. Nico is een Nep agent, Hij begeeft zich onder de gasten, hoort gasten uit en maak vervolg afspraken.
 
Gerrit de Raaf een crimineel duidelijk herkenbaar door zijn boevenpak, Gerrit is het ergste in zijn soort. als hij de kans krijgt slaat hij zijn slag op alle fronten.
Is een mystery actor altijd serieus?
 
Dat bepaald u als klant, humor is binnen Criminaliteitspreventie Nederland een beproefde leermethode en zal zeker een voorkeur hebben.
 
Zin in een positieve pijnprikkel ook die is voorhanden!
Voor boekingen of informatie, mail ons.

Wat is de werkwijze?
 
Een mystery actor begeeft zich de gehele tijd onder het publiek en is constant in zijn rol. Op verzoek kan , bijvoorbeeld aan het einde van de meeting of bijeenkomst, de acteur erbij worden gehaald om zijn bevindingen kenbaar te maken en eventueel aanvullen met tips en adviezen. De doelstelling zal altijd zijn 'preventie'. Door het aangedikte en soms duidelijk herkennen van een acteur is men super alert, echter men kan er ook voor kiezen dat er geen herkenning is....... de reactie na bekendmaking is een bijzonder eyeopener.
Welke slachtoffers spelen de acteurs?
 
Slachtoffer van cybercrime, echte situaties worden besproken en uitgelegd, emotie kan op verzoek worden gebracht.
 
Slachtoffer na een overval,echte situaties worden besproken en uitgelegd, emotie kan op verzoek worden gebracht.
 
Inbraak slachtoffer,echte situaties worden besproken en uitgelegd, emotie kan op verzoek worden gebracht.
De zeeuwse babbelaar........ kom maar op met je verhaal!

Serkuwety Bedrijf Feilig BV

Serkuwety bedrijf Feilig BV ( lees SBF BV) is een vaste partner van Criminaliteitspreventie Nederland. SBF BV is een specialist in toegangscontrole en veiligheid. Bij evenementen en anders soort van festiviteiten zijn deze professionelen beveiligers in te huren. De beveiligers veelal gediplomeerd.. zorgen voor een daadwerkelijke toegangscontrole met echte toegangspoorten. Echter tijdens de toegangscontrole worden de gasten blij verrast met een overactief beveiliger of snelle Willem. Willem weet overal wat vandaan te toveren. Kortom een echte toegangscontrole met een flinke dosis humor.
Zin in een sfeer verhogende toegangscontrole, mail ons.