Crimned maakt gebruik van vier ervaringsdeskundige die u kunt inhuren:
Bram Jatkowicz aan het werk als inbreker
Lees gauw verder
Barry Reekijzer                                 
Barry is een inbreker. Barry gaat langs op de door u opgegeven adressen, locaties of industriegebieden om te beoordelen of hij daar kan binnentreden. Barry treedt alleen binnen bij die locaties waar hij tevoren hiertoe van u opdracht heeft gekregen. Barry zal ter bewijs tijdens zijn bezoek foto's maken van wat hij ter plaatse aantreft. Deze foto's zijn exclusief beschikbaar voor de eigenaar van het pand. Na zijn bezoek zal er een bijeenkomst plaatsvinden waarbij Barry op een humoristische manier duidelijk uitlegt hoe hij zijn slag heeft kunnen slaan, en hoe simpel hij soms een locatie heeft kunnen binnentreden. Tijdens deze bijeenkomst geeft Barry preventietips en onderbouwt hij ook waarom hij deze geeft.

Secret Scan

Gerrit de Raaf legt uit hoe het gaat, winkeldiefstal
De terugkomavond
Alle meegenomen goederen worden tijdens de terugkomavond op tafel uitgestald; uit ervaring weten wij dat het zien van de de buit bij de deelnemers een 'positieve pijnprikkel' teweeg zal brengen.
De terugkomavond behelst altijd vele preventietips en persoonlijke belevingen van Bram. Rollenspellen met de aanwezige deelnemers maken ook onderdeel uit van de terugkomavond; deze worden op een heldere en luchtige manier gehouden.
Tenslotte worden de meegenomen goederen door Bram weer aan de rechtmatige eigenaren overhandigd. 
 
Ondanks het  gewoonlijk negatieve gegeven van de diefstal worden deze avonden altijd ervaren als zinvol, leuk, informatief en vooral gezellig!
Bram Jadtkowicz
Bram is winkeldief; hij gaat op bezoek bij de door u opgeven winkels om te kijken of het mogelijk is om ongezien iets mee te nemen. Bram zijn focus is gericht op "Welke punten zijn op orde en welke punten zijn vatbaar voor verbetering" Bram neemt de proletarisch verkregen goederen alleen mee van die ondernemers die hiertoe vooraf schriftelijke toestemming voor geven; achteraf krijgen deze uiteraard de meegenomen goederen weer netjes retour van elk bezoek wordt er een rapportage opgemaakt welke digitaal wordt toegezonden. In deze rapportage beschrijft Bram nauwkeurig wat zijn beleving was tijdens het bezoek en in de rapportage worden de volgende meetpunten genoemd:
 
  • Werd de klant begroet en verder correct te woord gestaan?
  • Maakte de verkoper ook persoonlijk contact met de klant?
  • Nam de verkoper initiatief inzake productinformatie en verder advies?
  • Hoeveel personeel en hoeveel klanten waren er in de winkel?
  • Wat is er door Bram meegenomen en wat zag hij verder aan mogelijkheden?
 
De rapportage wordt uiterlijk 14 dagen na de terugkomavond toegezonden.
 
Henkie Kniekous
Henkie is een ex-overvaller die zijn leven heeft gebeterd; om met zijn geweten in het reine te komen heeft hij besloten met de politie te gaan samenwerken om overvallen juist de kop in te drukken.
De show van Henkie zit vol met tips en adviezen om de kans op een eventuele overval te verlagen. De deelnemers aan de workshop krijgen zo een beeld van hoe overvallers denken, plannen en overgaan tot hun daad. Ondanks het feit dat het een serieus onderwerp is zal humor de boventoon voeren.

Harm en Harrie komen graag bij u langs om uw werkplek of woonomgeving te beoordelen. Tips en adviezen geven ze graag aan u door in de vorm van een presentatie of rapportage. klik hier voor contact.

Harm en Harrie Akker
Harm en Harrie Akker vader en zoon. Vader Harm is allround inbreker en Harrie is een cybercrimineel van het ergste soort, die tot opluchting van de samenleving inmiddels tot inkeer is gekomen. Harrie vertelt in zijn show nauwgezet hoe een cybercrimineel te werk gaat, bij voorbeeld hoe hij op een slinkse manier achter uw wachtwoorden en andere gegevens komt. Harm laat zien hoe kwetsbaar uw werkplek is en hoe simpel hij op uw werkplek kan komen zodat zoonlief in uw computer kan inbreken. In de preventie show legt Harrie uit hoe u uw computersysteem kan aanpassen en updaten; diverse soorten van cyber-crime worden hierbij besproken en voorgedaan. Vader Harm zal u voorzien van tips om de kans van inbraak te verlagen.
De Harrie Akker Show is een  show vol eyeopeners en tips!
Bij vragen of een offerte aanvraag , stuur ons een bericht.