Professionele winkeldief op aanvraag.

   (Mystery)Shoplifting

Een winkeldief in actie. gebruikt een geprepareerde tas. Tas is niet herkenbaar. mysteryshoplifter slaat zijn slag.
'Ons team staat voor u klaar!'

Professionele winkeldief op aanvraag.

Diefstal is helaas een veel voorkomende inkomstenderving van menig ondernemer. Om uw personeel te leren op een preventieve manier met winkeldiefstal om te gaan kunt u bij Crimned een winkeldief op bestelling inhuren. 

Onze professionele winkeldief komt bij u op locatie een aantal aspecten beoordelen, zoals de diefstalgevoeligheid van uw onderneming en de alertheid, efficiency en klantvriendelijkheid van uw personeel. Indien de opdrachtgever hiervoor kiest, kan de winkeldief ook het poortalarm laten afgaan om te zien of er een adequate reactie plaatsvindt van het personeel.

Tijdens de meting zal de winkeldief zowel notitie maken van probaat geregelde zaken als alert zijn op eventuele verbeterpunten. De opdrachtgever kan kiezen voor een schriftelijke rapportage of een persoonlijk onderhoud (al dan niet in aanwezigheid van de betrokken personeelsleden) na de meting. In het persoonlijk onderhoud wordt teruggeblikt naar het bezoek en geeft de winkeldief aan hoe hij de goederen heeft kunnen ontvreemden.

De ervaring leert dat het betreffend personeel doorgaans zeer verbaasd reageert op het gemak waarmee de diefstal heeft kunnen plaatsvinden. In het persoonlijk onderhoud geeft de deskundige diverse tips en aanwijzingen om diefstal in de toekomst zoveel mogelijk te voorkomen. 

Op uw verzoek kan de deskundige ook andere vaak toegepaste vormen van bedrog belichten zoals (geld)wisseltrucs, ruilen zonder bon en het omzeilen van uw alarmsysteem.Kortom, u zult zien dat na de uitvoering van deze meting uw kosten met betrekking tot diefstal en criminaliteit aanzienlijk zijn gedaald en uw personeel een leuke en leerzame ervaring rijker is.

Winkeldief als gast spreker?

Wilt u geen meting!...... dan komt onze winkeldief graag bij u langs als gastspreker. Als gastspreker neemt de winkeldief de aanwezige gasten van bijvoorbeeld een interne veiligheidsmeting of personeelsbijeenkomst mee op een strooptocht. Tijdens deze tocht worden hulpmiddelen getoond, manieren besproken en oplossingen aangedragen. De oplossingen kunnen door middel van rollenspellen worden geoefend. Leuk om te doen voor de winkeldief leuk om te ervaren als de gast.
Heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op.