Secret Scan

De secret scan...........door velen geïmiteerd echter nooit gebracht met de zelfde passie en enthousiasme die Bram Jadkowicz bezit. Bram is de ergste in zijn vakgebied al sinds 1998. Wie doet hem dat na?......juist niemand. Daarom is Bram nog steeds nummer 1 in deze vorm van winkeldiefstalpreventie en geeft hij jaarlijks aan diversen winkelgebieden zijn tips en adviezen.

Bram Jadtkowicz
Bram is winkeldief; hij gaat op bezoek bij de door u opgeven winkels om te kijken of het mogelijk is om ongezien iets mee te nemen. Bram zijn focus is gericht op "Welke punten zijn op orde en welke punten zijn vatbaar voor verbetering" Bram neemt de proletarisch verkregen goederen alleen mee van die ondernemers die hiertoe vooraf schriftelijke toestemming voor geven; achteraf krijgen deze uiteraard de meegenomen goederen weer netjes retour van elk bezoek wordt er een rapportage opgemaakt welke digitaal wordt toegezonden. In deze rapportage beschrijft Bram nauwkeurig wat zijn beleving was tijdens het bezoek en in de rapportage worden de volgende meetpunten genoemd:
 
  • Werd de klant begroet en verder correct te woord gestaan?
  • Maakte de verkoper ook persoonlijk contact met de klant?
  • Nam de verkoper initiatief inzake productinformatie en verder advies?
  • Hoeveel personeel en hoeveel klanten waren er in de winkel?
  • Wat is er door Bram meegenomen en wat zag hij verder aan mogelijkheden?
 
      De rapportage wordt uiterlijk 14 dagen na de terugkomavond toegezonden.
 
De terugkomavond
Alle meegenomen goederen worden tijdens de terugkomavond op tafel uitgestald; uit ervaring weten wij dat het zien van de de buit bij de deelnemers een 'positieve pijnprikkel' teweeg zal brengen.
De terugkomavond behelst altijd vele preventietips en persoonlijke belevingen van Bram. Rollenspellen met de aanwezige deelnemers maken ook onderdeel uit van de terugkomavond; deze worden op een heldere en luchtige manier gehouden.
Tenslotte worden de meegenomen goederen door Bram weer aan de rechtmatige eigenaren overhandigd. 
 
Ondanks het  gewoonlijk negatieve gegeven van de diefstal worden deze avonden altijd ervaren als zinvol, leuk, informatief en vooral gezellig!

Foto's van de Secret Scan

Wilt u informatie over de Secret Scan, stuur ons dan een bericht.