Zack in de buurt...let op je spullen!
Crimned is de trotse bezitter van een preventie entertainment team. Een bont gezelschap van acteurs staan garant voor een preventieshow gegeven in een theater of op straat. De doelstelling is om bezoekers van" bijvoorbeeld een markt " er op te wijzen dat ze een slachtoffer kunnen zijn van een zakkenroller of straatrover. De zakkenroller (ZACK THE ROLLER) is de eerste zakkenroller die werkt met de gedachte van "consumentenpsychologie" Zack haalt niets uit jaszak of tas.....nee een waarschuwingskaartje wordt in de persoonlijke bescheiden gestopt waarna direct na deze handeling inspecteur Blauw of agente Link de persoon aanspreekt en wijst op het te vinden kaartje. Vervolgens zal Sandra Snaaisnel erbij komen en "indien nodig" de persoon geruststellen en voorzien van preventie tips.
U kunt als klant zelf een samenstelling maken van welke acteurs u gebruik wil maken.
Babbeltruc
 
Ouderen slachtoffer van Babbeltruc.
 
We kennen allemaal de verhalen hoe kwaadwillende de ouderen benaderen met een geloofwaardig verhaal gehuld in de juiste kleding om vervolgens de woning te betreden. Na het betreden van de woning worden voorbereidingen getroffen om een handlanger binnen te laten. De bewoner wordt afgeleid en vervolgens worden waardevolle goederen meegenomen. Crimned verzorgt een rollenspel op locatie, realiseert een soort van woonkamer, inclusief voordeur. Op een duidelijke en humoristische manier wordt er aan de ouderen geleerd wanneer wel een persoon binnen te laten en wanneer niet. Wat te doen bij twijfel en wanneer de politie te bellen.

 De Zeeuwse Babbelaar

De zeeuwse babbelaar pakt je in met zijn praatjes.
 
U kunt ook kiezen voor een presentatie van de "Zeeuwse Babbelaar" Deze babbelaar verteld op een heldere manier hoe hij oudjes inpakt via de telefoon, tijdens het pinnen en bij de voordeur. In de presentatie worden ouderen uitgenodigd om mee te doen met vraaggesprekken en rollenspellen. Korte filmpjes worden getoond op een groot scherm om er vervolgens daarna over te praten. De "Zeeuwse babbelaar" zorgt voor een leuke middag vol humor en preventie tips.
Bij interesse? neem contact met ons op.

BEDANKT VOOR UW AANVRAAG, MET VRIENDELIJKE GROET, CRIMINALITEITSPREVENTIE NEDERLAND.

Bezoek gehad van Zack the roller of een ander team lid, Deel uw ervaring.
Johan Venkel - on 30 October 2019
Bedankt voor je vermakelijke tips afgelopen zaterdag op onze weekmarkt in Breda. Top Zack..
Henk waardeberg - on 17 April 2018
Hallo Zack, Ik hoop je weer te zien in Zaanstad. Dank zij jou heb ik mijn portemonnee nog